Pasion Bandolera in El Burgo 11,12,13 oktober 2013

In oktober gaan we drie dagen terug in de tijd in El Burgo. Van de ene dag op de andere belanden we in een decor in 1840. Er rijden geen auto´s door de straten, het vervoer is per paard of muilezel. Alle bewoners lopen in kleding van de tijd dat bandieten en struikrovers overal in de omgeving voor hun rechten opkwamen.

Het hele dorp doet mee aan een driedagen lang theater. Men speelt het verhaal van de de arme Augustina die haar hart verloren heeft aan José de eerlijke ezeldriiver. Door dat de ´Cacique´van het dorp hem beschuldigt van zaken die hij niet gedaan heeft is hij genoodzaakt om de bergen in de vluchten. Maar met hulp van vrienden komt hij terug en vecht voor rechtvaardigheid en vrijheid.

bandolero 2

Gedurende drie dagen kunnen toeschouwers het verhaal op diverse plekken in het dorp volgen. Men kan genieten van authentieke drankjes en gerechten en van muziek en dans.

Pasion Bandolera is een bijzonder evenement dat je niet mag missen!

 

Bandolero

 

Bekijk de Video

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s