Wandelreizen

WANDELWEEK SIERRA DE TEJEDA IN DE AXARQUIA ( TEN OOSTEN VAN MALAGA)

Nueva imagen 7

Vanuit het pittoreske witgeschilderde dorp Competa aan de voet van het indrukwekkende Parque Natural ´Sierra La Tejeda´ verkennen we de rijke afwisselende natuur en ontdekken we de bijzondere cultuur van Andalusië. We wandelen door Moorse stadjes, olijfboom- en wijngaarden en liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de stad Granada. Hoogtepunt is de wandeling door de ‘El Chorro-kloof’ over het wandelpad ‘Caminito del Rey’.

Tijdens deze wandelreis maak je dagwandelingen vanuit een aangenaam dorpshotel. Er is geen sprake van een strak gepland reisschema. Op rustdagen kun je extra wandelingen maken of andere dingen gaan ondernemen.

Voor meer informatie, kun je contact met mij opnemen.

Ik verzorg de reservering in het hotel en alle wandelingen voor je. 

…………………………………………………………………………………………………………………………………

WANDELWEEK SIERRA DE LAS NIEVES (TEN WESTEN VAN MALAGA)

Andalusie MB 099 2013

Ojén is één van de witte dorpjes in de Sierra de las Nieves van waaruit u prachtige wandelingen kunt maken in de ongerepte natuur. Omdat de bergen direct vanaf de Costa del Sol omhoog rijzen ziet het er allemaal erg indrukwekkend uit. Door het ruige, geaccidenteerde terrein is er slechts een klein gedeelte gecultiveerd waardoor de natuur in al haar schoonheid en ongereptheid te bewonderen is.
De beste wandel periode is uiteraard het voor- of najaar wanneer de temperaturen nog draaglijk zijn. In de zomermaanden, wanneer het kwik boven de 30° uitloopt, zijn de toch wel lastige bergwandelingen minder aan te raden. Kies dan voor één van de kortere.

Voor meer informatie, kun je contact met mij opnemen.

Ik verzorg de reservering in het hotel en alle wandelingen voor je.