Schrijfvakantie

Droom jij van een eigen boek?

Wil jij je levensverhaal op papier zetten?

Heb je de behoefte een biografie te schrijven?

Wil je eindelijk geholpen worden om die grote droom tot werkelijkheid te maken?

In Alhaurin de la Torre, de achtertuin van Malaga, bieden we een inspirerende schrijfweek vanuit een charmante villa en onder begeleiding van een profesionele schrijfcoach.

Casa Apanja ligt in Pinos de Alhaurín, dat deel uitmaakt van Alhaurín de la Torre, aan de Costa del Sol, op nauwelijks 15 min. rijden van de luchthaven van Malaga. 

De B&B is een oase van rust en ontspanning, een plek om te onthaasten, met een fantastisch zicht op de vallei, omringd door bergen. 

We nodigen je graag uit om uitzonderlijke momenten te beleven in onze Andalusische parel waar je smaakpapillen ’s morgens al verwend worden met een uitgebreid en heerlijk ontbijt.

Je kunt schrijven in de schaduw van de palmbomen, bij het zwembad of in de tuin met op de achtergrond de geluiden van vogels en krekels.

We bieden je een compleet programma aan, waarin je begeleiding krijgt bij alle aspecten van het schrijven van een boek, waar je 1 op 1 begeleiding zult krijgen en waar je gecoacht wordt voor jouw schrijfplan.

De schrijfster van dit blog en tevens schrijfster van verschillende biografieën, Marion Hoogwegt, bespreekt met jou je persoonlijke vragen en dilemma´s en helpt je verder op weg naar het pad van het schrijven van jouw eigen boek.

Schrijf je in voor de week van 16 tot 23 september!

Voor meer informatie kijk je op www.schrijveninandalusie.wordpress.com