Rondreizen

Cultuurrondreis Andalusie met huurauto langs stadshotels en villa’s met SNP

Bezoek Granada, Córdoba en Sevilla en leer alles over het Moorse, christelijke en Joodse erfgoed uit de hoogtijdagen van Andalusië. Tussendoor genieten in twee comfortabele landelijke accommodaties, met zwembad en tuin, vanwaaruit je wandelingen maakt in verrassende natuurgebieden.

  • De mooiste steden van Andalusië
  • Fraaie onderkomens
  • Landelijke rust
  • Moorse en katholieke historie
  • Rondkijken op eigen tempo

Op deze rondreizen tref je authentieke verrassende plekjes ver weg van de massa. Persoonlijk contact en Andalusische gastvrijheid zijn de sleutelwoorden.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Andalusie achter de schermen, autorondreis met PHAROS

Er zijn veel manieren om Andalusië te ontdekken, maar dit is misschien wel één van de mooiste! Deze rondreis combineert verborgen pareltjes als Carmona en Aracena met de mooiste highlights. Reis terug in de tijd in Córdoba of bezoek één van de mooiste steden van Spanje: Sevilla. Ook zijn de typisch Spaanse witte dorpjes niet te missen, waar je geniet van een heerlijke Montilla-wijn op de zonnige terrasjes.

Tijdens deze prachtige rondreis bezoek je met de huurauto of met eigen auto Andalusië tussen Málaga, Córdoba, Sevilla en Cádiz. Je logeert in charmehotels en bezoekt een Pata Negra hammakerij en sherry-bodega inclusief proeverij.

  • verblijf in charmehotels op prachtige plekken
  • inclusief twee écht verrassende proeverijen (ham en wijn)
  • rondreis in- en exclusief autohuur te boeken.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Fly en Drive Adembenemend Andalusië met KRAS

 

 

Andalusië is een werelddeel op zich. Iedere provincie heeft zijn eigen landschap en eigen gebruiken. Tegen de bergen aangeplakt rijzen de vele witte dorpen op die in vroeger tijden dienden als verdedigingspoort tegen de vijand.
Wanneer je je in het achterland van Andalusië begeeft, ver weg van de toeristische plekken, dan waan je je in een sfeer van vervlogen tijden, in een sprookje van 1001 nacht. Een rijkdom aan patio’s, fonteinen, historische gebouwen, kastelen, maar ook een geweldige gastronomie die in iedere provincie zijn eigen specialiteiten kent.
Aan de kust kunt u genieten van heerlijke verse vis en in het binnenland van wildgerechten, geit of schaap uit de oven en verse producten van het land.
Bovendien zijn de Andalusiërs  kunstenaars in het maken van een rijke variatie aan hemelse nagerechten.

 

Je logeert in de omgeving van de koningssteden Malaga, Sevilla, Cordoba en Granada.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Fly drive Cultuur en Natuur Andalusië met FLEXTRAVEL

Tijdens deze fly drive komt u langs de hoogtepunten van Andalusië. Andalusië behoort tot de meest gerenommeerde streken van zuid Spanje. Achter de zonnige goudgele zandstranden van de costas bevindt zich een achterland met unieke natuurgebieden, uitgestrekte olijfgaarden, lieftallige witte dorpen en parels van steden met wereldberoemde monumenten zoals het Alhambra van Granada, de Mezquita moskee van Córdoba, de met mudéjar bewerkte Giralda klokkentoren van Sevilla. Een streek waar oude Spaanse folklore en moderne levensstijl naadloos in elkaar overlopen. Met deze magnifieke reis laten wij u de hoogtepunten van dit wel heel bijzondere gebied ontdekken.

Accommodaties: U verblijft tijdens deze mooie rondreis in kleinschalige en charmante 3 en 4 sterren hotels die de sfeer van de streek uitstralen.

Uiteraard is het mogelijk de rondreis nog te verlengen (bv. in het authentieke kustplaatsje Nerja) of naar uw eigen smaak aan te passen.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Vlieg voordelig met TUI fly naar Malaga

TUIfly_Logo_2016.svg