Rondreizen

RONDREIS CULTUUR EN NATUUR LANGS DE KONINGSSTEDEN VAN ANDALUSIÉ

20190928_191041

Bezoek Granada, Córdoba en Sevilla en leer alles over het Moorse, christelijke en Joodse erfgoed uit de hoogtijdagen van Andalusië. Tussendoor genieten in twee comfortabele landelijke accommodaties, met zwembad en tuin, vanwaaruit je wandelingen maakt in verrassende natuurgebieden.

  • De mooiste steden van Andalusië
  • Fraaie onderkomens
  • Landelijke rust
  • Moorse en katholieke historie
  • Rondkijken op eigen tempo

Op deze rondreizen tref je authentieke verrassende plekjes ver weg van de massa.Persoonlijk contact en Andalusische gastvrijheid zijn de sleutelwoorden. Op deze rondreizen tref je authentieke verrassende plekjes ver weg van de massa.

Andalusië is een werelddeel op zich. Iedere provincie heeft zijn eigen landschap en eigen gebruiken. Tegen de bergen aangeplakt rijzen de vele witte dorpen op die in vroeger tijden dienden als verdedigingspoort tegen de vijand.
Wanneer je je in het achterland van Andalusië begeeft, ver weg van de toeristische plekken, dan waan je je in een sfeer van vervlogen tijden, in een sprookje van 1001 nacht. Een rijkdom aan patio’s, fonteinen, historische gebouwen, kastelen, maar ook een geweldige gastronomie die in iedere provincie zijn eigen specialiteiten kent.
Aan de kust kunt u genieten van heerlijke verse vis en in het binnenland van wildgerechten, geit of schaap uit de oven en verse producten van het land.
Bovendien zijn de Andalusiërs  kunstenaars in het maken van een rijke variatie aan hemelse nagerechten. Je logeert in de omgeving van de koningssteden Malaga, Sevilla, Cordoba en Granada.

VOOR MEER INFORMATIE KUN JE CONTACT MET MIJ OPNEMEN.

IK MAAK EEN RONDREIS OP MAAT VOOR JE, RESERVEER DE HOTELS EN LEVER EEN ROUTEPLANNER