Rondreizen

Fly y Drive Andalusie: In het Spoor van de Moor, met Jacobosreizen (8 dagen)

Op deze rondreizen kom je door diverse natuurparken en tref je authentieke verrassende plekjes ver weg van de massa. Persoonlijk contact en Andalusische gastvrijheid zijn de sleutelwoorden.

Andalusië is een werelddeel op zich. Iedere provincie heeft zijn eigen landschap en eigen gebruiken. Tegen de bergen aangeplakt rijzen de vele witte dorpen op die in vroeger tijden dienden als verdedigingspoort tegen de vijand.
Wanneer je je in het achterland van Andalusië begeeft, ver weg van de toeristische plekken, dan waan je je in een sfeer van vervlogen tijden, in een sprookje van 1001 nacht. Een rijkdom aan patio’s, fonteinen, historische gebouwen, kastelen, maar ook een geweldige gastronomie die in iedere provincie zijn eigen specialiteiten kent.
Aan de kust kunt u genieten van heerlijke verse vis en in het binnenland van wildgerechten, geit of schaap uit de oven en verse producten van het land.
Bovendien zijn de Andalusiërs  kunstenaars in het maken van een rijke variatie aan hemelse nagerechten.

Je logeert in de omgeving van de koningssteden Malaga, Sevilla, Cordoba en Granada.

Dit programma gaat ervan uit dat er in Malaga gestart wordt, maar het is ook mogelijk om in Sevilla met je rondreis te beginnen. Het programma kan tevens verlengd worden met een bezoek aan Cadiz en/of Antequera. Uiteraard kun je ook aangeven als je langer in één van de koningssteden wilt verblijven.

Voor informatie en reserveringen

Advertenties