Valladolid

La Posada de Pesquera in Pequera de Duero

40109213

Herberg La Posada de Pesquera beschikt over een eigen restaurant met een houtoven in Pesquera de Duero. Het is gevestigd in een 16e-eeuws gebouw en beschikt over een terras en kamers met gratis WiFi.

Elke kamer is uitgerust met verwarming, een kledingkast en een bureau. De eigen badkamer is uitgerust met een bad of een douche. Sommige kamers beschikken ook over een eigen balkon of een terras. Het La Posada de Pesquera beschikt over een gedeelde lounge en keuken voor de gasten. Wandelen in het omliggende landschap is een populaire activiteit.

Hotel Abadia Returta in Sardoncillo

46128827 (1)

Logeren in een eeuwenoud klooster tussen de wijnvelden, romantischer kan het niet. Het volledig gerestaureerde klooster Abadia Retuerta ligt in de wijnstreek van de Duero in het plaatsje Sardoncillo, en beschikt over een sfeervolle spa die je echt moet uitproberen. Het hotel heeft een seizoensgebonden buitenzwembad en een zonneterras.

Alle kamers hebben een flatscreen-tv met satellietzenders. Sommige wooneenheden hebben een zithoek, waar je zich na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen. n de omgeving kunt u tal van leuke activiteiten ondernemen, waaronder paardrijden, fietsen en wandelen. Het hotel biedt gratis gebruik van fietsen. Logeren in hotel Abadia is een onvergetelijke ervaring.

Advertenties