Huelva

Hotel Albaida Nature

119420963

Deze accommodatie ligt op 10 minuten lopen van het strand. Hotel Albaida Nature ligt op slechts een korte loopafstand van het strand van Mazagón, aan de ongerepte Costa de la Luz. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een ontspanningsterras en een zentuin.

Het Albaida Nature Hotel wordt omgeven door dennenbossen en ligt in het Doñana Nationaal Park. De receptie van het hotel helpt je graag met het huren van fietsen of het regelen van paardrijden of rondleidingen door het park.

 

Hacienda Montija Hotel

58272912

Dit prachtig gerenoveerde pand uit de 11e eeuw ligt op slechts 15 minuten van het strand en op 10 minuten van het centrum van Huelva. Het beschikt over een seizoensgebonden buitenbad en tuinen. Het Hacienda Montija Hotel ligt bij de ingang van de stad: ideaal als je graag buiten het centrum van Huelva wilt verblijven, maar toch ook snel naar het centrum wilt.

Het Hacienda Montija Hotel is een verbouwde Arabische boerderij. Je kunt door de schitterende lounges met hun prachtige gewelven wandelen en de binnenplaats met zijn originele galerij bewonderen. De architectuur heeft sterke Arabische invloeden, die van je verblijf een betoverende ervaring zullen maken. De kamers hebben allemaal een unieke, individuele inrichting en stralen karakter en exclusiviteit uit.

 

Advertenties