I´M TRADITION

Er zijn veel plekken die nog steeds een authentieke manier van leven behouden en die ondanks de tijd hun essentie niet hebben verloren. Verborgen in grote steden kunnen we verbazingwekkende plekken bezoeken waar traditionele gebruiken zijn behouden.

Ons voorstel is om je in contact te brengen met de lokale bevolking en te luisteren naar hun ervaringen. We nodigen de reiziger uit om tradities en gebruiken die tot op de dag van vandaag van generatie op generatie zijn doorgegeven, en die nog steeds intact zijn, te beleven.

De Goede Week in Andalusië is een van de tradities die je verwachting en nieuwsgierigheid opwekken. Zelfs als je niet komt op de datum van dit religieuze hoogtepunt, is het een ervaring om de oorsprong en tradities te ontdekken. We bezoeken borduur- of goudsmidateliers en kerken em kathedralen waar de meest karakteristieke religieuze afbeeldingen worden bewaard en vereerd.

Wij werken nauw samen met routes die de natuur, cultuur en unieke religieuze tradities combineren. Waaronder Caminos de Pasion in Andalusië en Ruta Via de la Plata van Sevilla door heel Spanje naar Asturias.

Lees meer over onze experiences