Contact

Kus uit Spanje / MaXperience Spain is een bestemmingspromotor en micro-influencer met een zeer specifieke doelgroep; Liefhebbers van Spanje.

20181028_000805

Samenwerken met mij is daarmee interessant voor bedrijven om producten of diensten te promoten gerelateerd aan Spanje. Denk aan de promotie van een evenement, accommodatie, reis, activiteit of andere dienst of een review van een app, outdoorproduct, reisgids of een ander reisgadget.

Met mijn bedrijf MaXperience Spain komen mijn twee passies samen, namelijk schrijven en mijn liefde voor Spanje, waar ik inmiddels al meer dan drie decennia woon.

Ik geloof in de respectvolle reiziger die op zoek is naar duurzaamheid en pure beleving en zet me in om de cultuur, natuur en geschiedenis van Spanje zo authentiek mogelijk bekend te maken door het ontwerpen van op maat gemaakte pakketten voor Nederlandse en Belgische reisorganisaties en het schrijven over mijn eigen ervaringen.

20191201_180146

Mijn doel is om bij reizigers naar Spanje dezelfde emotie te bereiken die ik zelf ervaar bij mijn experiences.

Omdat een reiziger niet hetzelfde is als toerist.

Je kunt contact met mij opnemen over mijn boeken, het blog, persreizen, blogopdrachten, opstellen van themareizen , vragen op het gebied van toerisme, marketing en presentaties via:

marion.hoogwegt@gmail.com

(0034) 699153195

Facebook: Kus uit Spanje

Twitter: Kus uit Spanje

Instagram: MaXperience Spain

VOLG OOK MIJN PAGINA : GASTRONOMISCHE GENOEGENS ANDALUSIË

 

2 gedachten over “Contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s