Reisgidsen over Spanje

malagagids

Deze rijk geïllustreerde en makkelijk mee te nemen stadsgids staat bomvol nuttige informatie, hoogtepunten, bezienswaardigheden en vele leuke tips en weetjes over Málaga. Zo haal je het allerbeste uit jouw bezoek aan deze gastvrije stad.

Inclusief een fantastische stadswandeling, detailkaart van het centrum, vele bijzondere tips van inwoners van de stad Málaga zelf en de allerleukste restaurants en tapas bars.
Malaga is ‘hot’. In korte tijd heeft deze bruisende en gastvrije stad aan de Middellandse Zee zichzelf opnieuw uitgevonden én op de kaart gezet. Malaga biedt de bezoeker een unieke combinatie van zon, zee, kunst, cultuur en gastronomie.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..beleef malaga

Reisgids Málaga met grote stadskaart en stadswandeling.
Met de Beleef Málaga reisgids geniet je optimaal van je tijd in Málaga. Een eigentijdse en actuele reisgids in magazine/ glossy stijl  laat je het mooiste van de stad zien. Dankzij de grote uitneembare stadskaart hoef je niet te zoeken en ontdek je de leukste plekjes.

Deze reisgids bevat alles wat je nodig hebt voor een geslaagde stedentrip naar Málaga, zonder overbodige informatie. Uniek en eigentijds samengesteld. Met de Beleef Málaga reisgids kom je thuis al in de stemming voor je Málaga vakantie of stedentrip.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

reisgids spanje

National Geographic Reisgids Spanje is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.

Bezoek met deze National Geographic Reisgids Spanje La Rambla in Barcelona, de kleurrijke wijk Albaicín in Granada, de achterafstraten van Toledo en maak een autotocht rond Cabo de Gata. Ervaar unieke belevenissen, zoals flamencodansen in Sevilla, een wandeltocht door Europa’s grootste woestijn en een Baskische kookworkshop. Of maak een excursie buiten de gebaande paden, zoals de pueblos blancos, Galiciës noordwesten en de wijngaarden van de Sierra de Montsant.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

andalusie reisgids

De onmisbare gids voor echte trotters. Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen. Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter. Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen. Met 37 kaarten en plattegronden waarop je alle adressen terugvindt.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

TROTTER-MIDDEN-SPANJE

De reeks Trotter reisgidsen is gericht op actieve, onafhankelijke reizigers met een klein reisbudget. Dit deel beslaat ongeveer een derde deel van Spanje, met in het noorden de provincies Galicië, Asturie, Cantabrië, Baskenland en Navarra, Aragon en de Rioja, en in Midden-Spanje Castilië-Leon, Castilië-La Mancha en Extremadura. Alle nodige informatie wordt systematisch en compact gegeven, ook over het openbaar vervoer en openingstijden (zelfs van kerken en kloosters). In de inleiding wordt uitgebreid ingegaan op de mensenrechten in Spanje, de flamenco en het stierenvechten. Er zijn slechts twee kaarten in de gids opgenomen, namelijk een overzichtskaart van het hele gebied en een deelkaart van het Baskenland.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..