Stage lopen in Spanje

Een stage in Spanje is enorm populair onder Nederlandse studenten. Stel je voor je kunt er leren in een sfeer van fiësta en siësta!

Spanje heeft een hele hoop te bieden; denk aan het mooie weer, de Spaanse cultuur en de prachtige natuur. AE Internships biedt stages aan in de bruisende hoofdstad Madrid, de wereldstad Barcelona en de prachtige kustplaats Valencia. Stage lopen in Spanje is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en je carrière een boost te geven.

Bovendien beschikt he land over veel dynamische en internationale bedrijven die op zoek zijn naar enthousiaste hbo-stagiaires. Wij helpen  jou graag bij het vinden van de juiste match in Madrid, Barcelona of Valencia.

Welke Spaanse stad is het beste voor jouw stage in Spanje?

Madrid

De hoofdstad van Spanje is Madrid, het economische centrum van Spanje. Hierdoor zijn er veel stagemogelijkheden voor (Nederlandse) studenten. Madrid beschikt over alles om jouw studentenleven compleet te maken tijdens jouw stage in Spanje.

Madrid barst van de koffietentjes, cafés, tapas bars, restaurants en er is elke avond een mooi feestje te vinden. Het enige minpuntje van Madrid is dat de stad niet aan de kust ligt, maar er zijn een genoeg openbare zwembaden te vinden om af te koelen in de zomer.


Barcelona


Barcelona is al heel lang een super populaire locatie met enorm veel cultuur, mooie stranden en een fantastisch nachtleven. Het is de Catalaanse hoofdstad en er wordt ook veel Catalaans gesproken wat lijkt op een combinatie van Spaans en Frans.

Barcelona is een stad met veel hotspots zoals La Sagrada Familia, Gaudí park en de Arc Triomf. Het is een immens populaire bestemming voor Nederlandse toeristen die op citytrip gaan. De stad is een internationaal punt voor zaken, toerisme en de wieg voor vele start ups.

Valencia

Zo’n 350 kilometer ten zuiden van Barcelona ligt Valencia, de stad in Spanje die de afgelopen jaren enorm is gegroeid in populariteit. De stad beschikt over een traditionele Spaanse cultuur, mooie stranden en een overvloed aan zonnestralen.

Valencia staat bekend om het futuristische Museu de les Ciències, maar in de oude stad vind je ook de traditionele architectuur. Valencia heeft de drukste haven van Spanje waar een rijke variëteit van bedrijven op afkomt. Er is dus genoeg keuze om een stage in Spanje onvergetelijk te maken.

(Met dank aan Antonie Molenaar van AE internship )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s