2020 Voor Kus uit Spanje het jaar van verandering

De laatste weken hoor of lees je het steeds vaker; 2020 is het jaar van veranderingen, we sluiten een decenium af. Als ik terug kijk naar de ontwikkeling van Kus uit Spanje, dan is er in de afgelopen 10 jaar heel veel gebeurd. Precies 10 jaar geleden begon ik na te denken over het publiceren van mijn eerste boek dat in 2011 is verschenen.

Social Media stond nog in de kinderschoenen. Maar toen ik ontdekte dat je Facebook heel goed voor de promotie van toerisme kon gebruiken, begon ik enthousiast te raken. Na een opleiding voor Community Manager ontstond mijn account voor Facebook en Twitter. Ik begon te bloggen en door Social Media in te zetten voor klanten werden de tools zelfs een deel van mijn inkomen.

Ondertussen gingen de ontwikkelingen snel. Instagram ontstond en Facebook werd alweer ouderwets genoemd. Er verschenen maandelijks artikelen over bijzondere plekjes in Spanje op mijn Kus uit Spanje blog, ik ontving nominaties en prijzen en ik schreef tussendoor nog een twee boeken. Daardoor werd ik steeds vaker uitgenodigd voor blogreizen door Spanje en voor presentaties van Spaanse aktiviteiten of bestemmingen, zoals bijvoorbeelde voor wandel en fietsroutes en regios.

Lachend leg ik de autoriteiten of instellingen met wie ik samenwerk iedere keer uit dat ´Koes uiet Espange´ Een beso uit España betekent. Totdat ik , dit najaar, opeens bedacht dat het roer maar eens om moest. Mijn naam en logo Kus uit Spanje is ontstaan na het publiceren van het gelijknamige boek. Maar de tijd voor verandering is aangebroken en Kus uit Spanje gaat internationaal 😉

Tijdens een strandwandeling in Malaga werd de nieuwe naam geboren: MaXperience Spain. Dat staat voor de MaXimale experience in Spanje. Bovendien begint het met de eerste twee letters van mijn naam en de X is een knipoog naar de kus die bewaard is gebleven.

Vanaf 2020 ondergaat Kus uit Spanje een metamorfose. Behalve naamsverandering heb ik ook mijn activiteit aangepast. Bij MaXperience Spain kun je dagtours of reizen op maat boeken. Behalve dat ik mijn Spanje-ervaringen met je op papier deel, kun je ze nu ook zelf live ervaren. Lees je over een bijzonder plekje op mijn blog, en zou je die plek willen bezoeken of activiteit willen ervaren? Neem dan gerust contact met me op. Ik maak een voorstel op maat. Voor ieder budget. Voor individuele reizigers en voor groepen. Tijdens de komende maanden zal ik op mijn pagina een aantal tours aanbieden. Maar je kunt natuurlijk ook contact met mij opnemen voor speciale wensen.

Feliz 2020! Maak er een jaar van met MaXimale ervaringen in Spanje!

 

Een gedachte over “2020 Voor Kus uit Spanje het jaar van verandering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s