Je eigen boek schrijven in Andalusië

schrijven 4

Een schrijfcursus volgen? Droom je van je eigen boek in de boekenkast of wil je persoonlijke en inspirerende tools om beter te leren schrijven? Eindelijk die roman, korte verhalen, een autobiografie of kinderboek?

Dat kan in Andalusië tijdens een inspirerende en leerzame schrijfweek. In een charmante B&B vlakbij Malaga en bij schrijfster en coach Marion Hoogwegt kun je terecht voor helemaal op jou afgestemde individuele schrijfcoaching.

schrijven 2

Je kunt schrijven in de schaduw van de palmbomen, bij het zwembad of in de tuin met op de achtergrond de geluiden van vogels en krekels.

We bieden je een compleet programma aan, waarin je begeleiding krijgt bij alle aspecten van het schrijven van een boek, waar je 1 op 1 begeleiding zult krijgen en waar je gecoacht wordt voor jouw schrijfplan.

IMG_1666

Casa Apanja ligt in Pinos de Alhaurín, dat deel uitmaakt van Alhaurín de la Torre, aan de Costa del Sol, op nauwelijks 15 min. rijden van de luchthaven van Malaga. De B&B is een oase van rust en ontspanning, een plek om te onthaasten, met een fantastisch zicht op de vallei, omringd door bergen.

IMG_1715

De luxe B&B beschikt over een tuin, terras, diverse loungehoekjes en een buitenzwembad.

Voor meer informatie: Schrijven in Andalusië

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s