Wind en Water; autobiografische roman

banner

In november 2015 is mijn nieuwe boek verschenen bij Van Dorp Uitgevers. In deze autobiografische roman vertel ik een levensverhaal dat zich afspeelt in Nederland, La Gomera, de Franse Pyreneeën en Andalusië.

Korte inhoud:

Marion groeit in de jaren 60 op als enig kind van vrijheidslievende ouders in een puur Hollandse omgeving. Het grootste deel van haar jeugd woont ze op boten en haar vroegste herinneringen bestaan uit uitzicht op water en het geluid van krijsende meeuwen. Dan neemt ze ons mee op de reis door haar leven die haar in verschillende landen brengt.

 
Ze voelt zich als een vis in het water op het prachtige eiland La Gomera en even lijkt het of ze hier de eindbestemming bereikt heeft, maar het tegendeel is waar. Marion beschrijft met gelatenheid en humor het harde leven op het Spaanse en later Franse platteland. Ze blijft ondanks tegenslagen open staan voor de wonderen der natuur en de charme van de mensen die op haar pad komen.

 
De schrijfster beschrijft zichzelf in dit boek als dochter, als echtgenote, als moeder en als geliefde en laat in al die hoedanigheden haar zwakke en haar sterke kanten zien. Met enorm veel enthousiasme en vrouwelijke flair maakt ze van elke boot, elke finca en zelfs van een oud kasteel steeds weer een echt thuis. Door de levendige beschrijvingen van de natuur en de mensen die ze ontmoet neemt ze haar lezers mee op haar spirituele zoektocht naar vrijheid, vriendschap en echte liefde.

 
Ze zet haar onrust om in positieve energie en is een uitstekend voorbeeld van een ondernemingslustige, zelfstandige vrouw die, waar dan ook, haar plek verovert. Dit boek gaat over emigratie en aanpassing, maar even zo goed over emancipatie en menselijke keuzes en twijfel.

3D boek

 

 

Het boek is in ALLE boekwinkels in Nederland verkrijgbaar onder ISBN: 9789461851239

In het buitenland kan men het boek bestellen bij Van Dorp Uitgevers en bij Amazon

Het is ook verkrijgbaar als E-book bij Van Dorp, Amazon en voor de IPad bij Apple

meeuw

Meer informatie over het boek Wind en Water

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s