Nominatie Proef Spanje 2014

Proef Spanje

 

 

 

Voor het tweede opeenvolgende jaar is het Blog van Kus uit Spanje uitgekozen voor de nominatie van de Proef Spanje Blogaward!

De jury heeft de keuze laten vallen op het artikel over Game of Thrones ( Juego de Tronos).  Lees hier het blog . Er waren door HBO diverse plekken in Andalusië uitgekozen voor de opnamen van de nieuwe serie. Inmiddels is het november en zijn de opnamen bijna afgerond. Er is gefilmd op de prachtige locaties van Sevilla en Osuna ( provincie Sevilla)

De uitreiking van de Blogprijs gaat plaats vinden op 25 november in Den Haag. De Spaanse Ambassadeur zal daar ook bij aanwezig zijn. Proef Spanje wordt georganiseerd door het Spaans Verkeersbureau. Op deze link kun je de verhalen lezen van de genomineerde Blogs en ook de artikelen van journalisten die voor Magazines schrijven en hun verhaal hebben ingestuurd. Het Tema van dit jaar was ´rondreizen door Spanje´.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s