Gastpost Verkeersbureaus, Centre Pompidou opent zijn glazen deuren in Malaga

Sinds enige jaren is Malaga een prachtige wandelpromenade rijker waar ik graag vertoef, de Muelle Uno. Een prachtige boulevard met terrasjes en restaurants en schitterend uitzicht over de haven. Je kijkt uit op een ligplaats voor prachtige jachten. Er is gedacht aan schaduw, zon en verkwikkend water. Dit maakt dat Muelle Uno gedurende het hele jaar een ideale plek is voor een wandeling.

Ook wordt er aan kunst gedacht. Binnenkort zal naast het indrukwekkende aanbod van kunst in Museum Thyssen en Museum Picasso in het centrum van Malaga ook het Centre Pompidou zijn deuren openen met prachtige werken die worden uitgeleend aan de Glazen Kubus, El Cubo. lees verder

unnamed (4)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s